Технологии

Hama представя – DVB-T антени

27.08.2019

author:

Hama представя – DVB-T антени

Вътрешните антени рядко са в центъра на вниманието. По-често човек се изкушава да постави тази необходима, но скучна вещ зад телевизора. Нещата изглеждат много различно с трите нови модела от Thomson.

Вътрешната HD антена ANT 1439 има цилиндрична форма; двата UHD модела, ANT 1539 и ANT 1639, са особено плоски и компактни. И трите модела са изцяло или частично покрити със сив меланж плат, като по този начин се вписват в заобикалящата ги среда така че да привличат погледа.

Активните DVB-T / T2 антени с усилвател и филтърни технологии за LTE / GSM работят в честотна лента B IV, 470–790 MHz и осигуряват приемане на цифров телевизор с HD-Ready и HDTV. Моделите ANT 1539 и ANT 1639 „Sculpture“ също поддържат 4K. В случай на последното, сигналът може да бъде прецизно регулиран и адаптиран с помощта на усилвателя с дисплей в режим на работа. И трите антени се захранват чрез USB връзка или чрез коаксиално 5-V дистанционно захранване. Поради това те се управляват без допълнителен захранващ блок и се изключват, когато крайното устройство е изключено, което също спестява енергия. Свързващият кабел с дължина 2,5 метра позволява много гъвкаво позициониране.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *