Технологии

SteelSeries пускат своята Apex Pro механична клавиатура

27.08.2019

author:

SteelSeries пускат своята Apex Pro механична клавиатура

Новият OmniPoint суитч на SteelSeries с напълно регулируем actuation e най-големият скок в иновациите на геймърските клавиатури от създаването на първите механични суитчове.

По време на Computex 2019 в Тайван, от SteelSeries обявиха най-приспособимите механични клавиатури в света с напълно регулируеми превключватели за задействане – Apex Pro и Apex Pro TKL. Apex Pro позволява на геймърите да регулират разстоянието, необходимо за всеки клавиш да регистрира натиск. Тази първа по рода си клавиатура автоматично може да променя чувствителността си  при стартиране на програма като Counter-Strike: Global Offensive и да се смени отново при отваряне на програми , които използваме в ежедневието си за да подобрим нашата производителност.

Ентусиастите, които искат да пишат по-бързо, и някои геймъри предпочитат по-ниска, по-дълга точка на задействане (3.6 мм) за да имат по-висока точност, докато други предпочитат по-висока точка на задействане, например:  0,4 мм, за да имат по-висока скорост. Патентованите превключватели на Apex Pro с регулируемо задействане използват магнитни сензори, за да позволят на геймърите да избират точната чувствителност на своите клавиши. Задвижван от SteelSeries Engine, Apex Pro може автоматично да промени чувствителността. Магнитните сензори също осигуряват значително по-бързо време за реакция от традиционните механични превключватели, което прави Apex Pro най-бързата и отзивчива клавиатура в света.

Наред с новите OmniPoint превключватели, новата линия Apex Pro предлага интегриран OLED Smart дисплей. Интелигентният дисплей позволява не само моментални известия от приложения като Discord, Spotify и игри като CS: GO и Dota2, но също така позволява на потребителите да персонализират точката си на задействане директно от клавиатурата. Въпреки, че ако искате по-голяма персонализация то ще ви трябва софтуера SteelSeries Engine.

Клавиатурата ще бъде налична по-време на GplayTV Gaming WKND BURGAS и ще може да бъде тествана на специалната експо зона на Steelseries. Допълнително Steelseries ще бъдат и партньор на нашата Apex Legends зона и за най-добрите ще има специални награди от тях.

One Comment
  1. […] SteelSeries ви очаква на тяхната зона по време на GplayTV Gaming WKND – Burgas! Там ще можете да пробвате тяхната нова механична клавиатура Apex Pro! Повече подробности можете да намерите за нея: ТУК […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *