Технологии

Intel иска вашето мнение!

02.05.2019

author:

Intel иска вашето мнение!

Чухте ли новината? Intel навлизат в бизнеса с видео карти и са събрали някои индустриални играчи, които да им помогнат в това начинание. Intel са наели куп маркетингови ветерани и дори са изтръгнали някои хора от общността на ентусиастите (най-скоро Кайл Бенет от HardOCP), за да се уверят, че съобщението им е чуто. Но също така искат да чуят и вашето мнение.

“Ние отново прелистваме AMA (Ask Me Anything) концепцията . Нашите инженери ще се радват да чуят мнението Ви. Вашият пряк принос ни помага да изградим бъдещето на визуалните изчислителни процеси за вас и вашите приятели ”, обясниха от Intel.

Отвъд очевидния hype, вече сме забелязали известен напредък, поне по интегрираната страна на уравнението. Инсталираният от Intel команден център е стъпка в правилната посока. Такъв е и неговият “портал за игри”, където потребителите могат да търсят препоръчителните настройки за конкретни заглавия, на базата на техния процесор с интегрирана видеокарта. Чрез него актуализациите на драйверите идват автоматично и са на един клик разстояние.

Може да участвате в проучването им ТУК.

Източник: pcgamer.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *