Gaming Новини Игри

Излезе официалният трейлър на балканското DLC на Euro Truck Simulator 2

13.05.2019

author:

Излезе официалният трейлър на балканското DLC на Euro Truck Simulator 2

Помните ли, че преди няколко седмици ви споменахме, че България ще бъде включена в следващото DLC на Euro Truck Simulator 2? Е това вече е официално потвърдено!

Името на дългоочакваното разширение е Road to the Black Sea и ще включва Румъния, Източната част на родината ни и европейската част на Турция.

В трейлъра можем да видим част от Велико Търново, което няма как да не стопли сърцата ни. Дата на излизане не е обявена, но определено ще можем да се насладим тази година, някъде към края.

One Comment
  1. Олег Зенухов

    "Пристигайки на Euro Truck Simulator 2 по-късно тази година, шофьорите ще могат да разширят своята компания и да доставят до страните от Румъния, известни със залесения район на Трансилвания и околните Карпатски планини, България с нейния разнообразен терен и бреговата линия на Черно море, и региона Тракия в Турция, който е врата към най-големия европейски град Истанбул. От големите градове до малките скромни села в провинцията, шофьорите на камиони ще могат също да карат по пътищата, които водят до живописни брегове край Черно море. Тези региони също предлагат голямо разнообразие от индустрии, които играчите да доставят на и от; включително стопанства, дърводобивни компании и минната индустрия."

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *