Технологии

Какво представлява програмата Intel Easy Streaming Wizard

16.08.2019

author:

Какво представлява програмата Intel Easy Streaming Wizard

Intel обявиха своя нов Easy Streaming Wizard – нова програма, предназначена да опрости процеса за настройка на Open Broadcaster Software (OBS). Съветникът за лесен стрийминг може да спести на стриймърите часове бърникане по OBS, за да гарантира най-висококачественото излъчване, което техните системи могат да поддържат.

OBS за стрийминга е като Word е за обработка на текстове. Има много подобни програми, но OBS по същество е опцията по подразбиране за хора, които стриймват в услуги като Twitch за първи път. Въпреки че многото му настройки могат да бъдат поразителни в началото – особено след като потребителският интерфейс не е особено приветлив, все пак OBS беше първото приложение, което даде на PC геймърите сравнително лесен начин да заснемат своя геймплей.


Ето предимствата, които Intel твърди, че Еasy Streaming Wizard-а може да осигури:

  • Той помага да се нагласи компютър за стрийминг за минути, а не за часове или дни.
  • Той автоматично конфигурира настройки за определена поточна услуга(Twitch, YouTube, Mixer) .
  • Той оптимизира процесорите Intel Core за кодиране на звук, честотна лента и други функции, за да определи възможно най-доброто качество на потока.
  • Той мащабира с повече ядра и нишки, за да подобри качеството на живия поток.


Еasy Streaming Wizard-а е достъпен сега чрез уебсайта на Intel. Освен че изисква Windows 10 и поддържаните процесори на Intel, пълен списък от които е наличен на страницата за изтегляне на програмата, той също така изисква поне 8 GB памет и някакъв вид графичен процесор. Intel заяви, че засега програмата поддържа Twitch, YouTube и Mixer.

източник:tomshardware.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *