Gaming Новини Игри

Нов шампион в редиците на League of Legends

07.05.2019

author:

Нов шампион в редиците на League of Legends

League of Legends разкри какво ще е най-новото попълнение в списъка с шампиони. Запознайте се с Yuumi – възхитително магическо коте, което е подходящо за нови играчи. Yuumi разполага с уникален стил на съпорт и сме убедени, че доста хора нямат търпение да дойде 14 май и сами да изпробват качествата й.

Същността и е на съпорт, който се движи върху магическата си книга. Тя може също така да се прикрепи към съюзник, което я прави нецелева, но и увеличава магиите й. Когато е прикрепена Yuumi се движи заедно със съотборника си. В момента няма друг герой в League of Legends с подобен стил на игра, което превръща Yuumi идеална за начинаещи играчи. Новите играчи ще могат да се тревожат по-малко за позиционирането и за това да останат живи, и вместо това да се съсредоточат повече върху това, което се случва и да запазят техния съюзник жив.

Нейните статове все още се настройват, но тук има разбивка на способностите на Yuumi:

Passive – Bop ‘n’ Block:

Всеки път следващата атака на Yuumi срещу противник възстановява мана и й дава щит. Ако е прикрепена, щитът предпазва нейния съюзник. Щитът защитава Yuumi или нейния съюзник, докато не се счупи.


Q – Prowling Projectile:

Yuumi изстрелва ракета, която нанася магически демидж с първия хит на врага. Ако ракетата е в полет достатъчно дълго, тя прави бонус демидж и забавя враговете си. Докато е прикрепена, Yuumi изстрелва ракета от позицията на нейния съюзник и може да насочите пътя на летящата ракета с мишката


W – You and Me!

Пасивна: Докато е приложена, Yuumi и нейният съюзник получават процент от AD или AP, превърнат в Adaptive Force.

Активна: Yuumi се отправя към един съюзник и се привързва към тях. Докато е прикрепена, тя следва движението на партньора си и е нецелева за всички, освен за кулите. Абилититата на Yuumi стрелят от мястото на нейния съюзник и тя не може да атакува враговете си. Тя може да се освободи от съюзник след cooldown или да се прикрепи към друг съотборник, без cooldown.


E – Zoomies

Yuumi лекува и придобива скорост на движение. Ако е прикрепена, нейният съюзник се възползва от заклинанието. Това заклинание има две зареждания.


R – Final Chapter

Yuumi отваря Книгата, изстрелвайки вълни от магически демидж, който вкоренява главните врагове след няколко удара. Докато използва своя ултимат, Yuumi може да се движи, да се привързва към съюзниците и да лекува.


Yuumi ще бъде достъпен на 30 април на бета сървърите и на 14 май в пълната игра.

Блаодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *