Gaming Новини Игри

Новият експанжън на Cities: Skylines ни връща в училище

14.05.2019

author:

Новият експанжън на Cities: Skylines ни връща в училище

Както всички знаем Cities: Skylines е един много подробен city builder, но изглежда съществена сфера е била пропусната. Преди дни Paradox Interactive обявиха излизането на ново допълнение към играта – Campus. Датата на която трябва да се появи е 21 май.

DLC-то ще включва различни видове институции, чрез които вашите жители да получат качествено образование. Ще имате на разположение търговски училища, спортни училища, висши училища по изкуства, университети и разбира се кампуси към тях и ще можете да наложите нова образователна политика. Чрез привличане на нови студенти и създаването на академични трудове можете да увеличите репутацията на вашия кампус и така да отключите нови сгради, които ще ви помогнат по-лесно да изградите утрешните велики умове на вашият град.

Ще имате възможност да се грижите и за физическото благосъстояние на учениците посредством колежански спортове като футбол, баскетбол, бейзбол, бягане и други класически активности. Тези отбори трябва да се грижат за наемането на треньори и мажоретки, продаването на билети за спортните събития, както и за дизайна на техните спортни екипи.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *