Gaming Новини Игри

Ново DLC за Overcooked 2

18.06.2019

author:

Ново DLC за Overcooked 2

Overcooked 2: Night of the Hangry Horde – така се казва новото DLC за Overcooked 2 и както личи от заглавието – този път клиентите ви не са от най-спокойните. Като споменахме клиенти – те няма и да са обичайните посетители на вашия ресторант. Извън кухнята ви чакат прегладнели…развалени храни – мухлясали филийки, развалени домати и гнили чушки.

За да нахраните вълните с прииждащи изгладняла храна, вие ще разполагате с гилотина за рязане на подправки и отворена пещ на въглища. С тяхна помощ ще можете да приготвяте супи, плодови пайове и печени ястия, и ще се надявате немъртвите да предпочетат вкусните гозби вместо мозъците ви.

Като храните зомбитата вие ще печелите монети, с които да ремонтирате замъка и да отключвате преки пътища около кухнята.

Разбира се в новото DLC ще разполагате и с нови готвачи – призрак, вампир, върколак и човек с картонена кутия на главата. Ще има и нови тематични кухни, те са девет на брой, плюс още три скрити. На кратко – в новото DLC отново ще имате много възможности да обвинявате и спорите с приятелите си.
Night of the Hangry Horde е налично в Steam и GOG на цена от $10.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *