Gaming Новини Игри

Какво ни очаква в Elden Ring?!

18.06.2019

author:

Какво ни очаква в Elden Ring?!

Безпрецедентно приключение ни очаква в Elden Ring. Това е обширна fantasy Action-RPG игра създадена от FromSoftware и BANDAI NAMCO. Ще бъде най-голямата игра на FromSoftware до момента.

Действието се развива в обширно царство, пропито с богата и кървава история. Светът в Elden Ring е създаден от двама изключителни майстори: създателят на влиятелната и силно приветствана поредица Dark Souls – Hidetaka Miyazaki, и George R.R. Martin – авторът на най-продаваната фентъзи поредица – A Song of Ice and Fire.

“Сътрудничество ни с George R.R. Martin за създаване на митовете в Elden Ring е едно наистина възхитително изживяване и източник на невероятно вдъхновение. Екипът работи усилено за да е сигурен, че светът в играта ще бъде едно пленително място, в което играчите ще могат с еднакво удивление да изследват изпълнените с опасност райони.”

“Изграждането на света на Elden Ring с Miyazaki -san и неговия екип беше удоволствие! Графиката, митовете и екшън RPG геймплея ще доставят едно незабравимо преживяване. Нямам търпение хората да видят какво им е приготвил Elden Ring.“ въодушевено каза George R.R. Martin.

Elden Ring се очаква да бъде достъпна за Xbox One, PlayStation 4 и PC, като дата все още не се съобщава.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *