Технологии

Nvidia GeForce Now влезе в отворена бета за PC

10.07.2019

author:

Nvidia GeForce Now влезе в отворена бета за PC

Mного компании стартират свои собствени платформи за Cloud Gaming и от NVIDIA вече предлагат абонамент за своята услуга, наречена “GeForce Now”. GeForce Now е налична за Mac от доста време, но наскоро стартира и в отворена бета за PC.

Ако искате да играете игри с максимални настройки, където и да сте, трябва да се регистрирате ТУК.

В своя блог от Nvidia споделиха следното за GeForce Now:

В продължение на много години NVIDIA разработва най-добрата в света технология за Cloud Gaming, проектирана да стриймва игри през интернет на кристално чисто качество от 1080p, с ниска латентност. Резултатът от това изследване и разработка е GeForce Now, която стартирахме в бета за Mac през миналото лято. Днес обявяваме, че PC геймърите също ще могат да се присъединят към забавлението, чрез нашата игрална бета версия на GeForce Now, която ще бъде безплатна. GeForce Now позволява на геймърите да използват своята библиотека от компютърни игри от някои от най-добрите дигитални магазини. А от днес също включва и Ubisoft Uplay PC, което означава, че ще можете да играете и игри като Rainbow Six Siege. Чрез използването на нашите несравними технологии и производителността на най-бързите графични карти в света, почти всички компютри и Mac-ове могат да бъдат трансформирани в блестящо бързи геймърски машини, които могат да играят над 160 игри на максимални настройки. И сега, в най-новата ни бета версия, заглавията могат да се възпроизвеждат с до 120 FPS… за най-плавното възможно преживяване в Cloud Gaming-a.

Имайте на предвид, че имате нужда от 25 Mbps скорост на интернета или повече за да използвате GeForce Now.

Oт Nvidia споделиха следното относно изискванията на платформата:
“Всичко, от което се нуждаете за приложението GeForce Now е съвместим компютър или Mac с интернет връзка от 25 Mbps или повече. След това просто влезте и инсталирайте игрите, които притежавате, от нашия списък с поддържани заглавия. Веднъж инсталирани, стартирайте ги от нашето приложение и се насладете на ненадминатото игрално изживяване с максимални графични настройки до 120 FPS.”

Източник: windowscentral.com

Благодарим на Kikoncho за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *