Gaming Новини Други

Очаква ни нов филм по DOOM.

14.03.2019

author:

Очаква ни нов филм по DOOM.

Новият DOOM вече има официално заглавие и трейлър. Изминаха повече от 15 години от последната адаптация на култовата игра на id Software, с която не малък брой от нас отраснаха.

За съжаление DOOM от 2005 г. с участието на самия Dwayne “The Rock” Johnson бе огромен провал за box office-а, носейки само 15 млн. долара приходи при бюджет 60 млн. долара, но нека оставим това в миналото и обърнем внимание на очаквания Doom: Annihilation.

Новата адаптация на обичаният от всички 3D Shooter е продуцирана от Tony Giglio, известен най-вече с работата си върху franchise-a “Death Race”. Гледайки трейлъра и имайки в предвид предишната работа на режисьора, можем да очакваме филм, пълен с брутални сцени, но без особен сюжет.

Според официалната информация филмът ще е по големите екрани до края на 2019 г., а друг интересен факт е, че голяма част от него е снимана в родната София. Може да споделите в коментарите или сега в чата дали смятате, че най-накрая ще получим достойна адаптация за творението на гениите Romero и Carmack?!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *