Gaming Новини Игри

Halo: The Master Chief Collection – PC

14.03.2019

author:

Halo: The Master Chief Collection – PC

По време на последното Inside Xbox show, Microsoft най-накрая потвърдиха слуха за PC порт на release-натата още през 2014 – Halo: The Master Chief Collection. Както може би се досещате от заглавието, и тя включва всички игри от franchise-a с главен протагонист самият Master Chief, а именно Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 и Halo 4.

За разлика от ремастерираната версия за Xbox, PC портовете ще идват на етапи, като всяка игра ще бъде release-ната индивидуално в хронологичен ред, а това означава, че Halo: Reach ще е първа, следвана от Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 и Halo 4.

Разработчиците от 343 Industries ни уверяват, че всяка една от игрите ще получи достоен PC порт, поддържащ съвременните стандарти като; FOV sliders, 4K resolution, ultrawide monitor support, adjustable framerates и remappable keys.

Голямата новина тук е, че освен от Microsoft Store, ще може да закупите всяка една игра от колекцията и от любимата на всички платформа – Steam.Към момента няма официално обявени release дати.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *