Gaming Новини Игри

Apex Legends с огромен брой баннати хакери

14.03.2019

author:

Apex Legends с огромен брой баннати хакери

Respawn Entertainment публикуваха последният Check In на Apex Legends. Те отбелязват няколко неща, които са наблюдавали, но най-интересното от всички е използването на Easy-Anti-Cheat. Благодарение на тази услуга са баннати над 355 000 PC хакери.

“Услугата работи, но борбата с хакерите продължава и ние трябва все така да се адаптираме и да бъдем много бдителни в това отношение. Ние приемаме чийтването много сериозно и дълбоко ни е грижа за доброто състояние на играта и играчите в нея.“ написаха разработчиците.

Планирано е да се добави функция за репорт, която ще е свързана директно с Easy-Anti-Cheat системата, а междувременно Respawn увеличава своят anti-cheat екип. Изглежда, че разработчиците са запознати и с проблема с дисконектването при спаменето по време на избор на герой, и в момента се работи по решението му.

Още нещо интересно в бележките от Check In-а е, че Respawn ще работят с AMD за да подобрят стабилността и производителността в играта. “Следващият клиент патч за PC ще бъде адресиран към някои от крашовете с които сме запознати. Такива все пак ще продължи да има, понеже не сме фиксирали всички крашове в играта.“ това написаха разработчиците в бележките публикувани в Reddit.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *