Gaming Новини Игри

Очаквайте скоро Harry Potter Wizards Unite

14.03.2019

author:

Очаквайте скоро Harry Potter Wizards Unite

През 2016 “Pokemon Go” се превърна в истински културен феномен, принуждавайки хората по цял свят да напуснат домовете си и да се присъединят към глобалното Pokemon пътешествие. Сега неговият разработчик, Niantic, търси да повтори магическия трик с “Harry Potter: Wizards Unite”, отдавна обещана и тийзвана игра за iOS и Android, която ще потопи играчите в уникален магически свят. Разработчиците все още не са обявили дата на излизане, но сме сигурни ,че това ще се случи по някое време тази година.

Това, което знаем за сюжета на играта е ,че действията се развиват години след събитията от “Хари Потър и даровете на смъртта”. Някой е нарушил времевата и пространствената нишка и е разпръснал всякакви магически създания и предмети из целия свят. Работата на играчите е да оправят кашата преди мъгълите да разберат ,че магическия свят съществува, като ще получат помощ от Хари и Хърмаяни.

На практика това означава да се разхождате из реалния свят , търсейки неща като “Нимбус 2000”, Разпределителната шапка и дори преместени във времето версии на Хари и неговите приятели, взети от книгите. Всяко от тези неща има нещо, което го защитава и ще трябва да го надвиете с магия. Заклинанията стават като се плъзга по екрана в определен шаблон. Като цяло играта се очертава да е изключително интересна и предстои да разберем повече.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *