Технологии

Team Group и тяхната нова Elite серия предназначена за създатели на видео съдържание

04.11.2019

author:

Team Group и тяхната нова Elite серия предназначена за създатели на видео съдържание

Team Group пуснаха своята нова памет с голям капацитет Elite / Elite PLUS DDR4 32GB. ELITE DDR4 и Elite PLUS DDR4 са 1.2 V модули памет и имат капацитет от 32 GB. Тези продукти са специално предназначени за създатели на видео съдържание също така от компанията пускат цяла серия от  висококачествени продукти, предназначени за “създатели” с пълен набор от възможности за надграждане.

В същото време от Team Group пускат  и преносими устройства за съхранение с голям капацитет за стрийминг на живо и създаване на аудио и видео съдържание. Преносимото твърдо устройство PD400  има степен на защита от прах и вода IP66. С USB Type C интерфейс,  може да се включва на Windows PC, MAC OS, лаптоп и Android система. Неговият високоскоростен интерфейс за трансфер USB3.2 Gen1 е подходящ за “Creator-и”, които се нуждаят от сигурен и бърз достъп до файлове си за създаване на аудио и видео; и за цифрови видеокамери, панорамни камери или дронове, PRO V30  картите памет отговарят на UHS Speed ​​Class 3 (U3) и V30 спецификация и поддържа за 4K Ultra HD снимане. 

Новите високопродуктивни продукти на Team Group позволят на създателите на съдържание да правят неща, като постпродукция през техните лични устройства и лаптопи. 

Повече за продуктите може да видите тук: 

източник: guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *