Технологии

Thermaltake пускат TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 3200 MHz Memory Kit

12.12.2019

author:

Thermaltake пускат TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 3200 MHz Memory Kit

Thermaltake обяви днес излизането на Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 Memory Kit на скорост от 3,200MHz, който се поддържа от Intel и AMD платформи. С 10-слойна PCB конструкция за повишена производителност и стабилност, TOUGHRAM Z-ONE RGB е снабден с високоефективни компоненти, включително плътно подбрани чипове за памет, меден вътрешен слой 2oz за подобрена електрическа проводимост и 10 μ златни “пръсти” за високо съпротивление.

Паметта TOUGHRAM Z-ONE може да се контролира от софтуер, който  наблюдава температури, честотата и производителността в реално време и, също така, е снабден с  над 25 режима на осветление. Потребителите могат да се синхронизират с TT RGB PLUS, за да увеличат максимално уникалните настройки за своята цветова RGB тема. Чрез синхронизиране на TT RGB PLUS, TT AI Voice Control, Razer Chroma и Amazon Alexa RGB с TOUGHRAM Z-ONE RGB, потребителите могат да създадат своя собствена екосистема с 10 супер ярки адресируеми светодиода за зашеметяващо 16.8M RGB осветление. TOUGHRAM Z-ONE RGB също поддържа дънни платки, които имат 5V адресируеми RGB хедъри – ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync и ASRock Polychrome.

Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE DDR4 Memory Kit 3,200MHz вече се предлага на цена от $ 89.99 USD на ttpremium.com. Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 е подкрепен с ограничена доживотна гаранция за RAM и се поддържа от световната мрежа за обслужване на клиенти и техническа поддръжка на Thermaltake.

източник: wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *