Gaming Новини Игри

Ubisoft получиха уважението на много хора по света

18.04.2019

author:

Ubisoft получиха уважението на много хора по света

След шокиращите събития в Париж в понеделник, в които култовата катедрала Нотр Дам претърпя опустошителни щети от пожар, френското студио Ubisoft обеща да дари 500 000 евро, за да помогне за възобновяването и възстановяването на историческата забележителност.

Студиото, което пресъздаде точно Нотр-Дам в Assassin’s Creed Unity, също предлага тази игра безплатно до 25 април за компютър като по всяка вероятност заглавието ще остане завинаги в библиотеката Ви в Uplay, за да почете забележителността.

„Искаме да дадем шанс на всички да изживеят величието и красотата на Нотр-Дам по най-добрия начин, какъвто знаем – казва Ubisoft, чийто главен офис е във Франция и има студия в Париж. Такава е степента на точност и детайлност, която Ubisoft въвежда в своята версия на катедралата, някои предполагат, че усилията на студиото за Unity могат да помогнат за реконструкцията по-пряко, въпреки че разработчик не е въвлечен в нещата. “Ще се радваме да дадем нашия опит по всякакъв начин, който можем да помогнем с тези усилия”, заяви говорител на Guardian. “Важно е да се има предвид, че това, което направихме за играта, не беше научна реконструкция, а по-скоро художествена визия. Макар че искахме да сме много точни с подробности, има някои различия”.

Assassin’s Creed: Unity се намира в Париж и включва достоверно представяне на известната катедрала. Можете да погледнете Notre-Dame на Unity в оригиналния трейлър на обявяването на играта от E3 2014.

Благодарим на DanchoPopa за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *