Технологии

Gigabyte Aorus и новият им 165 HZ-ов монитор

13.02.2020

author:

Gigabyte Aorus и новият им 165 HZ-ов монитор

Новият AORUS F127Q разполага с 27-инчов QHD панел (разделителна способност 2560×1440) в съотношение 16: 9 с честота на опресняване от 165 Hz. Монитроа поддържа AMD Radeon FreeSync технология, която слага край на счупените кадри и артефактите.

AORUS F127Q е един от най-отзивчивите геймърски монитори на пазара. Чрез ускоряване на скоростта на усукване на течните кристали, времето за реакция може да бъде намалено до 1 ms и да ви позволи да се насладите на плавно игрово изживяване без никакъв ghosting. AORUS F127Q използва усъвършенствана 10-битова (8 бита + FRC) цветна IPS технология на дисплея, която ви дава допълнителни широки ъгли на видимост от 178/178 градуса.

Новият монитор разполага с DCI-P3,  RGB цветово пространство за прожектиране на цифрови филми от американската филмова индустрия. В сравнение със sRGB, DCI-P3 покрива повече червено и зелено, което е по-мощно и по-остро, което позволява на потребителите да виждат по-реалистични цветове. С HDR технологията, AORUS F127Q може да осигури на потребителите си още  по-богати нива на цветовете.

Благодарение на приложението RGB Fusion, ще можете да създадете игрова атмосфера изключително за вас със своя интуитивен потребителски интерфейс и възможност за персонализиране. LED ентусиастите вече имат шанса да покажат своята креативност с възможността да персонализират няколко зони независимо.

Стабилизаторът AORUS Aim намалява motion blur-a.

В допълнение, таблото на AORUS ви показва критична хардуерна информация в реално време, като напрежения на процесора, тактова честота, температури, употреба, скорост на вентилаторите и други.

Други функции включват:

  • GameAssist – дава ви възможност да създадете няколко персонализирани мерника, които да се появят на монитора ви.
  • AORUS OSD Sidekick – Позволява ви да зададете опциите на дисплея с клавиатура и мишка. 
  • Интелигентната технология за заснемане на глас в близост с двойни микрофони. Перфектно отменя екологичните шумове / звуци с най-малко изкривяване на гласа, като позволява на съотборниците  ви да чуват ясно вашия глас.
  • Картина в картина (PIP) и снимка по снимка (PBP)
  • Ергономичен дизайн – предлага широк диапазон на регулиране на височината, наклона, и завъртането
  • Цената на монитора в щатите е $ 549,99. 

източник: guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *