Gaming Новини Други

Ubisoft и Microsoft обявиха ,че техните E3 конференции ще станат дигитални

17.03.2020

author:

Ubisoft и Microsoft обявиха ,че техните E3 конференции ще станат дигитални

Е3 2020 беше отменен поради ситуацията с коронавируса, сега Microsoft и Ubisoft обявиха, че все още ще разкрият планираните си новини, само че чрез дигитални стриймове.

В изявлението на ESA относно отмяната на E3 беше намерено, че вместо физическото събитие може да се появи онлайн алтернатива. Туит от Фил Спенсър, обаче показва, че Microsoft ще проведе отделно събитие. „E3 винаги е бил важен момент за екипа на Xbox. Като се има предвид това решение, тази година ще празнуваме следващото поколение игри с общността на Xbox чрез дигитално събитие. Подробности за графика и повече ще обявим през следващите седмици. “

Ubisoft все още не са потвърдили нищо, но в момента “проучват варианти за онлайн алтернатива.”

Нарастващ брой издатели вече са решили да не участват в E3, дори и да се състои, и вместо това да предлагат съседни онлайн събития, включително Sony и Nintendo. С две от най-големите събития в тази година отменени или отложени, много компании ще се втурнат да намерят алтернативи. Ако цифровите конференции, които ще бъдат изпробвани тази година, са успешни, това може да доведе до постоянен ход към дигиталните конференции, което потенциално би затруднило завръщането на E3 през следващата година.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *