Технологии

MSI пускат 3 нови лаптопа с Mini LED Display, NVIDIA SUPER GPU и Intel 10th Gen CPU

08.04.2020

author:

MSI пускат 3 нови лаптопа с Mini LED Display, NVIDIA SUPER GPU и Intel 10th Gen CPU

MSI пуснаха няколко интересни нови лаптопа, които са захранени от десетото поколение процесори на Intel и от новите NVIDIA SUPER mobility видео карти. Обаче най-интересното за тях е ,че ще имат първия в света MiniLED дисплей, който може да достигне до 1000 нита и също така е сертифициран за HDR1000. Това е доста полезна функция за създателите на съдържание, които искат цветовете им да се доближават колкото се може повече към реалността. А пък за геймърите, компанията е ревизирала своите модели, за да могат да поберат повече мощност и да останат в същия ценови клас. 

Новите гейминг модели  разполагат с i9-10980HK, най-новия процесор на Intel, който е в състояние да увеличи скоростта на работа с близо 50 процента в сравнение с последното поколение процесор i7-9750H. Най-новите лаптопи на MSI могат да предоставят по-високи кадри в секунда, независимо дали потребителите играят взискателни игри или искат да могат да мултитаскват. Процесорът стига до 5.3GHz турбо бууст честота, за да може да се насладим на несравнимо изживяване докато играем. Лаптопите, също така, са снабдени с най-новите NVIDIA® GeForce® RTX SUPER ™  видео карти, осигурявайки висококачествена графика за потребителите. 

Новата RTX 2080 SUPER Max-Q е с 136% по-бърза от GTX 1080 Max-Q (и с около 1% по-бърза от RTX 2080 non-SUPER). От друга страна, RTX 2070 SUPER е почти 152% по-бърза от GTX 1070 и с 11% по-бърза от RTX 2070 не-SUPER изданието. Това ще позволи на геймърите да закупят машина с по-високи технически показатели в същия ценови клас, като предишните лаптопи от MSI.

Детайлни характеристики за всички модели може да видим тук: 

източник:wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *