Технологии

Новата GeForce Now стрийминг услуга на Nvidia вече е активна

11.02.2020

author:

Новата GeForce Now стрийминг услуга на Nvidia вече е активна

NVIDIA най-накрая стартира своята услуга за стрийминг на игри -GeForce Now и потребителите могат да се насладят на частични количества безплатни заглавия. Предлагат се две нива на потребители: Безплатни и Фаундъри. Безплатното ниво е ограничено до 60-минутни сесии за игра. Това означава, че след като часовникът спре да тиктака (с потенциално натрапчиви изскачащи известия, напомнящи ви колко време ви остава на всеки 10 минути), ще бъдете принудени да напуснете играта и да се подчините на опашка докато следващият 60-минутен прозорец е готов. RTX все още не е наличен а и, ще трябва да платите $ 5 (месечен абонамент), за да може да използвате останалите услуги.

Фаундърите, обаче, ще могат да се насладят на най-новите RTX игри. Единствените, изброени в услугата, засега са Wolfenstein: Youngblood, Call of Duty: Modern Warfare, Metro Exodus и Deliver Us the Moon. Все пак все още има уловка: сесиите за игра ще бъдат ограничени до 6 часа, след което ще се върнете към опашката за игри (макар че ще имате предимство пред акаунти с безплатни нива, ако има много  основатели на опашката, може да се наложи да изчакате известно време). Има ограничен 90-дневен встъпителен период, от който можете да се възползвате, за фаундър абонамента в момента, което означава, че ще бъдете таксувани едва след като 90-дневният гратисен период приключи.

Запомнете – трябва да притежавате цифрово копие на играта, в която искате да играете, в някоя от по-популярните платформи, като EPIC или Steam, преди да можете да играете – но това все пак е достъпен начин да опитате RTX, ако в момента притежавате не RTX-активирана графична карта.

източник:techpowerup.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *