Технологии

Silicon Power и новият им Stream S07 External Hard Drive

10.02.2020

author:

Silicon Power и новият им Stream S07 External Hard Drive

Най-новият 3,5-инчов външен твърд диск на Silicon Power – Stream S07, съчетава практичен дизайн и  функционалност. Предвиден да бъде здрав като камък, но и да достига капацитет до 8 TB, Stream S07 наистина ще стане вашият основен “камък” за съхранение.

Stream S07 е внимателно проектиран по образа на камък, символ на издръжливост и дълголетие. И точно като него е изтестван във времето. Харда има пукнатина в средата, но тя е умишлена – има двойна цел. Първо – служи като източник на вентилация, за да поддържа устройството хладно. Второ, с вградени неоново сини LED светлини, служи като индикатор за състоянието на трансфер, който преминава през пукнатината, като я осветява, докато обработва данни.


Пространство за съхранение за години напред
Какво бихте направили с до 8 TB допълнителен капацитет за съхранение? Това са до 1,3 милиона снимки (6 MB на снимка), 2 милиона песни (4 MB на песен), 800 4K Ultra HD филми (100 GB на филм) или 3,2 милиона електронни книги (2,5 MB за електронна книга). Излишно е да казваме, че е много място за съхранение за години напред. В същото време ще подобрите производителността на устройството си, като освободите място от вътрешния му твърд диск.

Плюс …
Със суперскоростен USB 3.2 Gen 1 интерфейс, Stream S07 осигурява бързи скорости на предаване, до 5Gbps. Когато го свържете към вашия компютър, лаптоп, игрална конзола или друго съвместимо устройство за разширяване на съхранението.
Свържете го към съвместим Smart TV и запишете всички любими филми и телевизионни предавания директно на устройството и ги възпроизвеждайте, когато пожелаете.

източник: techpowerup.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *