Технологии

NZXT и новите им захранвания

28.01.2020

author:

NZXT и новите им захранвания

NZXT обяви новата си C серия от 80 плюс Gold модулни ATX захранвания.

Продължавайки партньорството си със Seasonic, един от най-високо ценените производители на PSU-та, NZXT създаде три нови захранвания – C650, C750 и C850. Те са изградени с висококачествени компоненти, които са подкрепени с 10-годишна гаранция, гарантираща спокойствие. Серията C се предлага в 650w, 750w и 850w варианти, които са със сертификат 80 PLUS Gold, даващи на компютърните ентусиасти няколко възможности да намерят захранване, което да отговаря на техните нужди.

“Ние видяхме и чухме много страшни истории от общността за дефектни източници на захранване, съсипващи бойната станция на геймърите”, казва Джони Хоу, основател и изпълнителен директор на NZXT. „Хората влагат сърцето и душата си в своите компютри и е много раздразнително, когато видим, че нещо такова се случва. Нашият ангажимент за качествени продукти и обслужване на клиенти ще даде на компютърните геймъри спокойствието, което заслужават, когато захранват своя компютър.”


Безшумна работа
Натискането на бутон позволява режим на вентилатора Zero RPM, заглушаване при условия на ниско натоварване. При нужда 135-милиметровият флуидно-динамичен вентилатор се върти за ефективно охлаждане, поддържайки системата ви стабилна и работеща дори през най-интензивната игрална сесия.

Всички основни нужди
Серията C, отговаряща на стандарта ATX с C750 и C650, поддържащи NVIDIA GPU до Geforce RTX 2080 ti и AMD графични процесори до Radeon VII. C850 може да поддържа конфигурации и с няколко видеокарти.

Изградена за билдъри
Модулният дизайн ви позволява да използвате само необходимите кабели, гарантирайки по-лесна инсталация и по-малко претрупване. Основните кабели с ръкави изглеждат страхотно и издържат на топлинни повреди, както и на износване, осигурявайки по-голяма издръжливост и дълголетие.

Спокойствие
В допълнение към обслужването и поддръжката от световна класа, NZXT предоставя 10-годишна гаранция за серия C, така че можете да се насладите на безгрижно игрово изживяване.

Цените в щатите са следните – 

  • C650: $109.99 USD
  • C750: $119.99 USD
  • C850: $129.99 USD

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *