Технологии

SteelSeries и новата им периферия – Rival 3 Gaming Mouse, Apex 3 и Apex 5 Gaming Keyboards

28.01.2020

author:

SteelSeries и новата им периферия – Rival 3 Gaming Mouse, Apex 3 и Apex 5 Gaming Keyboards

SteelSeries обявиха геймърската мишка Rival 3 и клавиатурите Apex 3 и Apex 5 – висококачествени геймърски периферии, достъпни за всички.

С тези продукти компанията се стреми да донесе иновациите и производителността на най-премиум предложенията си на по-широка аудитория от геймъри.

„Има толкова много геймъри, които са заседнали, използвайки скучни, традиционни офисни периферни устройства за игри“, казва Ехтишам Рабани, изпълнителен директор на SteelSeries. „С тези нови продукти ние поставихме офис изделията в полезрението и се опитахме да преоборудваме най-модерните си технологии и да ги вложим в периферия, достъпна за всеки геймър.”

С уникално и блестящо RGB осветление, нов сензор, фокусиран върху производителността и нереални нива на издръжливост, Rival 3 надделява над конкуренцията. Новата мишка е с авангардна технология, целенасочено проектирана на достъпна цена за геймърите. Rival 3 е изграден от хипер-издръжлив полимер за невероятна издръжливост, в олекотен 77 g форм-фактор. Мишлето разполага с новия TrueMove Core оптичен сензор на SteelSeries. Той е огромен скок в производителността на сензорите при този ценови диапазон. Традиционно игралните компании използват обикновени настолни сензори при мишки на тази ценова точка, но SteelSeries, в сътрудничество с PixArt, са създали чисто нов сензор само за Rival 3. TrueMove Core 8,500 CPI сензорът е проектиран за прецизна производителност с проследяване 1 към 1, така че  фините движения на мишката се възпроизвеждат перфектно на екрана.

Rival 3 разполага и с превключватели, които са оценени за 60M кликвания и вградена памет, чрез която могат да се запазят до пет CPI профила и е напълно адаптивен чрез SteelSeries Engine. Rival 3 се предлага сега в световен мащаб за $ 29,99.


Apex 3 – изпреварване на конкуренцията
Водоустойчивият Apex 3 е клавиатура, създадена чрез комбиниране на авангардната технология на SteelSeries с 10-зонално RGB осветление, безшумни гейм превключватели и гейминг-клас anti-ghosting технология. Apex 3 е IP32 Water Resistant за предотвратяване на щети от случайно разливане. Тя използва новите превключватели с ниско триене на SteelSeries за почти безшумна употреба и несравнима издръжливост, с гарантирана производителност за над 20 милиона натискания на клавиши.

Подобно на премиум линията Apex Pro, Apex 3 се предлага с подобна висококачествена магнитна поставка за китката, същите специализирани медийни клавиши и кликващ се метален скрол и система за маршрутизиране на кабели с три посоки под платката. Неговият геймърски клас аnti-ghosting също гарантира, че клавиатурата винаги ще прави правилно регистриране на всяко натискане, така че геймърите да играят по-бързо и по-точно. Apex 3 се предлага в световен мащаб на цена от $ 49.99.


Apex 5 – най-доброто от двата свята
Хибридните превключватели на Apex 5 комбинират гладкостта на мембранния превключвател, с добавената издръжливост, производителност и задоволяващо щракване на син механичен превключвател. Това съчетава най-добрите аспекти на мембранните и механичните суичове.

Изграден по същата авангардна технология като Pro линията, Apex 5 включва също първокласна магнитна поставка за китката, алуминиева конструкция, OLED Smart Display, медийни бутони, скрол бутон и персонализирано RGB осветление за всяко едно копче. Потребителите могат да персонализират OLED екрана с GIF файлове, да преглеждат в движение информация от игри като CS: GO и Dota2, да преглеждат информация за песните в TIDAL, входящи съобщения от Discord, настройки и други. Apex 5 се предлага сега в световен мащаб на цена $ 99.99.

източник:steelseries.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *