Технологии

Silicon Power пуксат SSD с QLC-NAND технология

23.07.2020

author:

Silicon Power пуксат SSD с QLC-NAND технология

Silicon Power представиха нова SSD линия. Серията UD70 е първата продуктова група на компанията с участието на QLC-NAND, под формата на моделa M.2-2280 PCI Express. Предлага се в капацитет от 500 GB, 1 TB и 2 TB.

С 3D QLC NAND технологията за съхранение, UD70 включва много по-голяма плътност на клетките на паметта, което позволява по-голям капацитет за съхранение при по-малък отпечатък – до 2TB. Плюс това, поддръжката на NVMe 1.3, скоростта на четене до 3,400MB / s и скоростта на запис до 3,000MB / s превръщат това M.2 2280 SSD в доста примамлива оферта.

UD70 е специално проектиран с двойна система за самоохлаждане, която работи чрез активно управление на мощността (ASPM) и автономен преход в състояние на мощност (APST). В допълнение, термичното дроселиране ефективно следи и контролира температурата, за да предотврати внезапни спадове на скоростта или повреда на съхранените данни, причинени от високи температури.

С наличието на тези модерни механизми, UD70 запазва ниски градуси, за да поддържа безопасно и оптимално ниво на работа по всяко време, което означава по-дълъг и по-надежден живот.

Silicon Power SSD-тата също вървят и с 5 години гаранция.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *