Gaming Новини Игри

Vikendi се завърна в PUBG

24.04.2020

author:

Vikendi се завърна в PUBG

След като 7ми сезон в PUBG вече е пуснат, от компанията върнаха картата Vikendi в игра. Тя беше извадена от игра през 6ти сезон и през това време от компанията са й обърнали доста внимание. Промените са много. PUBG Corp разкри как променя нещата преди време,, превръщайки Дино Парка в много по-сложния Диноленд, и въвеждайки голяма железопътна система и девет различни влака, на които ще можете да се возите.

Вече няма толкова много сняг, но поради недоволства от феновете, компанията е сложила още. За сметка на това обаче, снегомобилите са разменени с нормални мотоциклети. Някои селища са премахнати, докато други са разширени и има специално депо за товари, за феновете на стрелбата на подобни места. Най-вълнуващата промяна си остава увеселителния парк Диноленд, който е по-голям от преди и изглежда още по-добре. Има виенско колело, по-сложни влакчета и търговска зона, пълна със сгради, в които да се криете.

Преработеният Vikendi ще бъде наличен както в ясни, така и в снежни варианти на времето, но нощната такава ще се върне по-късно, след като PUBG Corp направи няколко визуални подобрения.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *