Технологии

Kolink и новата им Void RGB Midi Tower кутия

04.02.2020

author:

Kolink и новата им Void RGB Midi Tower кутия

Kolink пуснаха своята Void Midi-Tower, която има фантастични функции като V-образно изрязване с ефект безкрайно огледало, RGB осветление, страничен панел от закалено стъкло, широк спектър на съвместимост.  PC кутията на Kolink има някои фантастични функции и цена от само $ 61.

Void Midi-Tower предлага широк спектър от функции. И все пак най-забележителната функция е V-образно изрязване с oгледални ефекти и RGB осветление, този осветителен ефект се подчертава и от страничния панел от закалено стъкло, който позволява безпрепятствен оглед на вътрешните компоненти. Този панел показва и предварително инсталирания 120 мм вентилатор с цифрово адресируемо RGB осветление, което заедно с огледалото за безкрайност прави тази кутия да изглежда фантастично в сравнение с други такива на тази цена.

Тъй като кутията се предлага с предварително инсталиран един вентилатор, разположен в задната част на шасито, то предоставя възможност за добавяне на още пет вентилатора. Три от тях могат да бъдат инсталирани отпред, докато има още две места за монтаж в горната част на шасито. Горната част също е снабден с магнитен прахов филтър. Страничните входове отпред и PSY покривалото помагат да се постигне отличен въздушен поток. Ако вашата система използва водно охлаждане вместо въздушно, тази кутия  предлага и поддръжка за 240 мм радиатор, инсталиран от предната й страна.

Void Tower предлага поддръжка за чифт 3.5 “HDD дискове, използващи система” drop and locks “, за да ги закрепите зад PSU-то, като тя също може да се използва за двойка 2,5” SSD дискове. Кутията предлага и поддръжка за дънни платки ATX / Mini-ATX / Mini-ITX, а поддържаната дължина на графичната карта е 310 мм. В tower-a може да се монтира CPU охладител с височина до 160 mm и PSU до 180 mm.

източник:wccftech.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *