Технологии

ARCTIC пуснаха новата си MX-5 Термо Паста

16.03.2021

author:

ARCTIC пуснаха новата си MX-5 Термо Паста

Новоразработената, високоефективна паста има идеален набор от термични свойства, гарантиращи надеждно разсейване на топлината за дълги периоди от време. ARCTIC MX-5 вече се предлага във варианти от 2 до 50 грама.

Както всички термо пасти от компанията, MX-5 е напълно без метал. Тъй като MX-5 не е нито проводима, нито капацитивна, тя е обезопасена за използване: елиминира се възможността от късо съединение, корозионни повреди или разряди.

Пастата може да се разпредели равномерно през процесора в изключително тънка форма чрез контактно налягане от радиатора. В комбинация с висока топлопроводимост, това води до много ниско термично съпротивление, което може да допринесе за подобрен експлоатационен живот и производителност на процесора.

MX-5 използва въглеродни микрочастици, за да изглади малките несъвършенства на радиаторите и охладителите, подобрявайки преноса на топлина от компонента към радиатора. Подходящ е за използване върху всички процесори и графични процесори, независимо дали са в компютри, лаптопи или конзоли. MX-5 също се препоръчва за интегрални системи с висока отпадъчна топлина и за полупроводникови устройства с мощност.


MX-5 вече се предлага в Amazon с начална цена от $ 5,89 USD.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *