Технологии

Появиха се снимки на ASUS CMP 30HX карта за майнинг

19.04.2021

author:

Появиха се снимки на ASUS CMP 30HX карта за майнинг

Появиха се снимки на предстоящата карта за копаене на криптовалута от ASUS. Този модел се отличава със същия дизайн като GeForce GTX 1660 SUPER DUAL EVO серия, но има някои незначителни промени. Първото и най-важно, тази графична карта не разполага с никакви възможности за извеждане на дисплей. Няма конектори за дисплей на I / O скобата, което я прави безполезна за гейминг.

CMP 30HX се отличава с дизайн с двоен вентилатор и 2,7 слота. Дебелината на този модел със сигурност не е нещо, което очаквахме от майнинг картата, но трябва да е съвместима с най-популярните майнинг кейсове.

По отношение на спецификациите, ASUS не споменава графичния процесор Turing TU116-100, но това вече беше потвърдено от други източници. Този модел има тактова честота от 1530 MHz и бууст честота от 1785 MHz. 6GB GDDR6 памет с честота от 14 Gbps. Това, разбира се, са същите характеристики като GeForce GTX 1660 SUPER, на които се основава този модел.

Картата за копаене е снабдена с единичен 8-пинов конектор за захранване и е с дължина 24 см. Това, което ни се стори особено интересно, е, че този модел все още има ARGB лента за осветление отстрани. Според източника, копаещата карта ASUS CMP 30HX ще излезе през май за около 799 USD.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *