Технологии

Изложбата на място на Computex 2021 е отменена, отново преминава само в онлайн формат

01.04.2021

author:

Изложбата на място на Computex 2021 е отменена, отново преминава само в онлайн формат

Въпреки най-добрите усилия на Тайван да поддържат Computex 2021 жив, глобалната пандемия от COVID-19 все още би спряла много изложители и медии да присъстват на събитието. Следователно физическото провеждане е отменено. 

Това означава, че Computex 2021 ще прилича много на Computex 2020, с изключение на Taitra, която не е отменила напълно събитието (все още). Computex 2021 все още е планиран да започне на 31 май. Изложението вероятно ще се трансформира изцяло в Computex Virtual, както беше обявено през февруари.

Основните теми за изложението са 5G, AI & IoT, Edge Computing, High-Performance Computing (HPC), Cyber ​​Security, Gaming и Innovations & Startups. Това популярно годишно събитие често се използва от големите производители на хардуер за персонални компютри за важни съобщения за потребителски продукти.

Анулирана изложба на COMPUTEX през 2021 г.

По-голямата част от заинтересованите страни в шоуто, включително международни изложители, посетители и медии, не могат да се присъединят към шоуто поради граничен контрол в Тайван. Затова организаторите на COMPUTEX решиха да отменят физическото изложение тази година.

източник:videocard.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *