Gaming Новини Игри Технологии

Cyberpunk 2077 се завръща в PlayStation Store

22.06.2021

author:

Cyberpunk 2077 се завръща в PlayStation Store

Cyberpunk 2077 се завръща в PlayStation Store. Преди това играта беше изтеглена от магазина след порой от оплаквания от геймърите.

Полското игрално студио CD Projekt силно популяризира Cyberpunk 2077 преди излизането му през декември. Като една от най-напредналите ролеви игри, се очакваше тя да пожъне голям успех. Но стана ясно, че играта не е това, което всички геймъри по света очакваха. Това беше последвано с премахване на играта от PlayStation Store.

Sony обяви миналата седмица, че ще започне да предлага заглавието отново. CD Project Red пуснаха голяма актуализация на играта миналата седмица. В допълнение към поправките за конкретни бъгове, се очаква, че вече трябва да бъде и по-стабилна.

Можете да играете играта на PlayStation 4 Pro и PlayStation 5. Освен това безплатно надграждане до следващо поколение ще бъде достъпно за всички собственици на версията за PS4 на Cyberpunk 2077 през втората половина на 2021 г.

Потребителите могат да продължат да изпитват някои проблеми с производителността с изданието за PS4, докато разработчиците продължават да подобряват стабилността на всички платформи. 

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *