Gaming Новини

Дигиталното издание на E3 2021 ще се проведе от 12-ти до 15-ти Юни

07.04.2021

author:

Дигиталното издание на E3 2021 ще се проведе от 12-ти до 15-ти Юни

„Играта започва“ за E3, тъй като The Entertainment Software Association (ESA) официално разкри плановете за пресъздаден, изцяло виртуален E3 2021, който ще ангажира феновете на видеоигрите навсякъде. С вече поети ангажименти от Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media и много други, E3 2021 ще се проведе от 12 юни до 15 юни.

Разработчиците ще представят последните си новини и игри директно на феновете по целия свят. ESA ще работи с медийни партньори в световен мащаб, за да подпомогне разширяването и предоставянето на това съдържание безплатно на всички.

В продължение на повече от две десетилетия E3 е водещото място за показване на най-доброто, което индустрията за видеоигри може да предложи, като същевременно обединява света чрез игри“, каза Стенли Пиер-Луи, президент и главен изпълнителен директор на ESA. „Ние превръщаме тазгодишния E3 в по-приобщаващо събитие, но все пак ще се стремим да развълнуваме феновете с големи разкрития и вътрешни възможности, които превръщат това събитие в незаменима централна сцена за видеоигри.

От ESA очакват с нетърпение да се видим на живо, за да отпразнуваме E3 2022 на място, а междувременно ще се видим онлайн този юни!

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *