Технологии

Немски сайт вече продава Intel Core i7-11700k

01.03.2021

author:

Немски сайт вече продава Intel Core i7-11700k

Видяхме продукти като GeForce RTX 3060 да се продават по целия свят седмици преди пускането им, но този беше представен още през януари, така че не беше много изненадващо. Процесорът Core i7-11700K, от друга страна, дори още не е обявен от Intel.

Intel Core i7-11700K е следващо поколение 8-ядрен и 16-поточен отключен процесор от серията Rocket Lake-S. Говори се, че тази серия процесори ще бъдат обявени на 16 март. Производителят, обаче, все още не е разкрил спецификациите или цените на новата серия. Технически Core i7-11700K дори не съществува.

Интересното е ,че Mindfactory, един от най-големите търговци на дребно в Германия, вече продава новите процесори и дори признава, че в процеса не е нарушено ембарго. Само 2 дни след пускането в продажба на първите бройки от 11-то поколение, имаме статии и снимки от първите клиенти, които вече са получили процесора от споменатия магазин.

Тъй като е немски магазин, който често доставя продукти само на немски клиенти, имаме различни течове за производителността на Core i7-11700K от популярни немски технически форуми, като HardwareLuxx, PC Games Hardware и ComputerBase. Всеки от тях има свои отделни теми, посветени на предварителната продажба на процесори от Mindfactory.

Междувременно Mindfactory все още предлагат процесора, предоставен на много по-висока цена от 10-тото поколение, но ако някой се интересува от закупуване на продукт близо месец преди да бъде обявен, ето ви шанса.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *