Технологии

Newegg случайно са изпратили няколко процесора Alder Lake на свои клиенти

29.10.2021

author:

Newegg случайно са изпратили няколко процесора Alder Lake на свои клиенти

Пост в Reddit разкрива, че базиран в САЩ търговец на дребно по някакъв начин е успял да достави партида процесори Intel 12th Gen Core преди ембаргото им. Новата серия процесори, която беше обявена вчера, няма да се доставят до 4-ти ноември. Съдейки по коментарите в Reddit, от Newegg са направили грешка, като са изпратили няколко процесора преди това ембарго.

Фактът, че Newegg вече доставя непуснати процесори, е изненадващ сам по себе си, но това се случва от време на време с доставчици от техния размер. Въпреки това, фактът, че Newegg сега активно се обажда на всички клиенти, които имат или ще получат споменатите процесори, само за да им каже да не споделят никаква информация, свързана с тези поръчки, е нещо,  което все още не сме виждали.

За щастие на Newegg, дизайнът на процесорите, както и опаковката им, вече са разкрити, така че няма нищо ново за разкриване. Всъщност, тъй като Newegg и други търговци на дребно все още не са доставили дънни платки Z690, никой все още няма средства да тества процесорите. По този начин никой няма да тества Core i9-12900K, преди независимите рецензенти да имат шанса да го направят.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *