Технологии

NVIDIA официално потвърдиха своят CES 2022 Executive Keynote

07.12.2021

author:

NVIDIA официално потвърдиха своят CES 2022 Executive Keynote

Началото на януари, ще започне с множество конференции от всичките 3 основни играчи.

Отне няколко дни, но NVIDIA най-накрая потвърди, че ще има свое собствено събитие по време на CES 2022. След AMD и Intel, които също ще бъдат домакини на пресконференции по време CES 2022, NVIDIA пък ще бъде домакин на техният “Keynote” . Тъй като уебсайтът на събитието не потвърждава участието на главния изпълнителен директор на NVIDIA, е много вероятно други ръководители да бъдат част от презентацията.

Официално NVIDIA ще говори за ускорени изчисления, автономни машини и  за игри. Очевидно най-големите очаквания идват от сегмента на игрите, където NVIDIA може най-накрая да разкрие своята водеща графична карта RTX 3090 Ti заедно с новите си графични процесори за лаптоп RTX 3080 Ti и 3070 Ti .

Графикът за 4 януари е доста сгъстен. Само час по-рано от NVIDIA, AMD ще има своя собствена виртуална конференция (която не е официално част от CES 2022). И само 2 часа след като NVIDIA приключи, Intel ще проведе своето 45-минутно събитие за пресата, което вероятно ще се фокусира върху мобилни процесори и (най-накрая) графични процесори.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *