Технологии

NVIDIA DLSS вече е достъпен в No Man’s Sky и още 8 заглавия

20.05.2021

author:

NVIDIA DLSS вече е достъпен в No Man’s Sky и още 8 заглавия

Екосистемата на NVIDIA DLSS се разраства. Производителят си сътрудничи с игрални студия, за да добави DLSS поддръжка към 9 допълнителни игри, което разшири поддръжката за DLSS до 49 заглавия общо. Това е и първият път, когато игри за виртуална реалност получават DLSS актуализация .

Този месец DLSS идва в No Man’s Sky, AMID EVIL, Aron’s Adventure, Everspace 2, Redout: Space Assault, Scavengers и Wrench. И за първи път DLSS идва до очилата за виртуална реалност в No Man’s Sky, Into The Radius и Wrench.

Чрез активиране на NVIDIA DLSS , честотите на кадрите се ускоряват значително, като ви осигуряват по-плавен геймплей, за да може да се използват по-висококачествени ефекти и разделителни способности за рендиране и проследяване на лъчи в AMID EVIL, Redout: Space Assault и Wrench
– Nvidia

NVIDIA твърди, че No Man’s Sky с DLSS ще види повишаване на производителността до 70% при 4K. В Aron’s Adventure потребителите могат да видят увеличение до 60% при 4K в сравнение с игрите, работещи с DLSS. В по-взискателни заглавия като Metro Exodus PC Enhanced Edition, DLSS технологията осигурява двойно по-висока производителност с активиран DLSS.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *