Технологии

Nvidia обявиха презентация по време на Computex 2021, която ще включва и гейминг продукти

20.05.2021

author:

Nvidia обявиха презентация по време на Computex 2021, която ще включва и гейминг продукти

NVIDIA потвърдиха, че ще организират презентация по време на Computex, която ще засегне гейминг и ентърпрайз продуктите им. 

На 31 май в 22:00 часа (тайпейско време) NVIDIA ще бъде домакин на пресконфернция с Джеф Фишър, старши вицепрезидент на GeForce и Манувир Дас, който е ръководител на Enterprise Computing в NVIDIA. Появата на Джес Фишър повече от вероятно потвърждава, че NVIDIA ще обяви своите графични карти RTX 3080 Ti и RTX 3070 Ti по време на събитието. Още през февруари Джеф Фишър представи актуализация, като обяви GeForce RTX 3060 12GB.

Преди две седмици разкрихме, че NVIDIA е казала на своите партньори, че ще представи двата модела Ti на 31 май. Тази дата изглежда е точната дата за презентацията по време на Computex 2021.

30 май до 1 юни ще бъде натоварено време за технологичните ентусиасти. Всички големи производители обявиха своите пресконференции. Първата презентация ще бъде държана от Intel, последвана от NVIDIA точно 12 часа по-късно. Конференцията на AMD ще бъде последната от големите три.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *