Игри

NVIDIA Reflex вече и в Rainbow Six Siege

24.02.2021

author:

NVIDIA Reflex вече и в Rainbow Six Siege

Любителите на Rainbow Six Siege вече могат да пробват NVIDIA Reflex, а редица нови заглавия вече имат достъп до технологията NVIDIA DLSS. Също така, вече е по-лесно за разработчиците използващи Unreal Engine да добавят DLSS и Reflex към своите игри, а креативните приложения и игри вече се  възползват от DLSS за повишаване на производителността.

В почти всички спортове правилната екипировка може да помогне на състезателите да реализират пълния си потенциал. Състезателните  игри не правят изключение, тук по-добрите графични процесори, дисплеи, периферни устройства и добър софтуер могат да доведат до подобрения при прицелването в рамките на секунди, които могат да бъдат разликата между дигиталния живот или смъртта.

Играчите на Rainbow Six Siege с графичен процесор GeForce 10 Series и нагоре, вече могат да изтеглят публичния тестов сървър, и да изпробват NVIDIA Reflex. В менюто с опции на дисплея  активирайте NVIDIA Reflex Low Latency. С NVIDIA Reflex латентността на системата е значително намалена, което ви улеснява в битката с враговете и подобрява отзивчивостта на вашия компютър.


Nioh 2: The Complete Edition и Mount & Blade II: Bannerlord се присъединяват към списъка с игри, които поддържат NVIDIA DLSS. Активирането на DLSS в Nioh 2 може да ускори честотата на кадрите с до 58%, като позволява на всички геймъри с GeForce RTX видеокарта да се наслаждават на Nioh 2 с над 60 FPS през цялото време. В Mount & Blade II: Bannerlord, NVIDIA DLSS може да ускори производителността с до 50% при 4K, позволявайки на геймърите да постигнат 60+ FPS с всички графични процесори GeForce RTX.

източник:guru3d.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *