Технологии

NVIDIA GeForce RTX 2060 12GB няма да има Founders Edition

05.12.2021

author:

NVIDIA GeForce RTX 2060 12GB няма да има Founders Edition

Обявяването на NVIDIA за новата карта Turing определено не беше изненадващо, като се има предвид, че говорим за нея от септември. NVIDIA реши само да направи тиха актуализация на своя уебсайт и да пусне кратко изявление за пресата.

Цената ще варира в зависимост от конкретния модел и регион. Това е премиум версия на RTX 2060 6GB и очакваме цената да отразява това. Моля, свържете се с нашите AIC партньори за подробности за конкретни продукти и цени.

Актуализацията на уеб страницата потвърди, че картата разполага с 2176 ядра CUDA и по същество е RTX 2060 SUPER с по-ниска честотна лента на паметта (дори има същата тактова честота). Това, което официалната уеб страница също включваше, беше потвърждение за „Founders Edition“ (както е показано по-долу):

За съжаление изглежда, че Founders Edition версия няма да има, тъй като NVIDIA вече е премахнала тази информация от своя уебсайт.

TechPowerUP потвърди със своите източници от партньорите на борда, че техните карти наистина ще бъдат единствената версия на RTX 2060 12GB.

NVIDIA RTX 2060 12GB официално излиза на 7-ми декември. Досега нито един партньор на борда не е показал своят дизайн.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *