Технологии

Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti Gaming OC с 12GB памет вече е потвърдена

05.05.2021

author:

Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti Gaming OC с 12GB памет вече е потвърдена

Появиха се снимки на опаковката на Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti.

Moore’s Law is Dead потвърди, че негов контакт вече има графичната карта в ръцете си. Тези нови карти вече се доставят до дистрибуторските центрове на AIB и вероятно до първите търговци, така че броят на хората с достъп до тези карти нараства с всеки изминал ден.

Gigabyte беше сред първите партньори на борда на NVIDIA, които разпространиха цялата си гама чрез уебсайта на ЕИО. Компанията разработва различни дизайни от своите серии AORUS Master и Xtreme, както и Gaming, Vision и Eagle. Опаковката, която беше изобразена по-долу, определено е вариантът Gaming OC, който също е потвърден, че е оборудван с 12GB памет.

NVIDIA RTX 3080 Ti ще включва нов графичен процесор GA102 с 10240 ядра CUDA. Това е първокласен SKU, който ще бъде позициониран над RTX 3080 non-Ti. И двата модела трябва да се продават едновременно.

Вчера потвърдихме ексклузивно най-новия график за стартиране на графичните карти RTX 3080 Ti и RTX 3070 Ti. И двата модела трябва да бъдат представени на 31 май, което може да корелира със специално, но непредвидено събитие в Computex. Прегледите и наличността се очакват в началото на юни.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *