Технологии

Защо да си изберем компютър с Ryzen 7 процесор за Коледа?

20.12.2022

author:

Защо да си изберем компютър с Ryzen 7 процесор за Коледа?

Коледните празници наближават и какво по-добро време от сега, да се сдобием с нова компютърна конфигурация, за да разцъкаме през почивните дни. 

С наближаването на коледните празници, нашите приятели от Gplay.bg и AMD са ни подготвили няколко намалени конфигурации с Ryzen процесори от 5000-ната им серия. 

Намалените конфигурации може да намерите – ТУК

Процесорите на AMD не са чак такива лидери в производителността, каквито бяха, когато бяха пуснати за първи път през 2020 г., но това не означава, че техните процесори не си струва да се купуват. Най-добрите процесори Ryzen представляват отлична стойност за парите си, предлагайки висок брой ядра и невероятни тактови честоти на разумни цени.

Въпреки излизането на серията Ryzen 7000, предшественика на AMD е все още доста добър избор благодарение на по-достъпната си цена и по-достъпните цени на RAM Паметите и Дънните платки съпровождащи тази серия. 

С предложенията предоставени от нашите приятели от Gplay.bg, ще можете да направите един по-прагматичен избор и да разцъквате на 1440P резолюция без никакви проблеми.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *