Gaming Новини Игри

Ferrari пуска концептуален автомобил в Gran Turismo 7

25.11.2022

author:

Ferrari пуска концептуален автомобил в Gran Turismo 7

Нов концептуален модел на Ferrari ще бъде представен на 27-ми Ноември и ще направи дебют в симулатора Gran Turismo 7. Автомобилът, наречен Vision GT, следва дългата серия виртуални прототипи създавани специално за играта. През последното десетилетие множество големи производители, сред които Mercedes-Benz, BMW, Toyota, MINI и др., са разработили свои виртуални модели, носещи същото название.

От Ferrari не разкриват почти нищо за концептуалния автомобил, като единствено пост в профила на Gran Turismo в Twitter, показващ мистериозно видео, кара аудиторията да тръпне в очакване на предстоящото събитие. В изключително краткия тийзър се чува мощен рев на двигател, появява се и емблемата на италианския концерн, а дизайнът на фаровете само загатва за агресивния външен вид на виртуалния модел.

Поредицата Gran Turismo празнува своя 25-и рожден ден през Декември, а подаръкът, който от симулатора ще направят на своите фенове, е включването на Ferrari Vision GT във финала на GT World Series Nations Cup в Монако.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *