Технологии

Защо да изберем RGB паметите Fury RGB DDR4 и DDR5 от Kingston

25.11.2022

author:

Защо да изберем RGB паметите Fury RGB DDR4 и DDR5 от Kingston

Kingston е компанията, която държи 90% от пазара на модули за памет, днес е време да разгледаме техните така популярни Fury DDR4 и DDR5 RGB серии. 

Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB1 осигурява повишена производителност и стил със скорости до 3733MT/s*, агресивен стил и RGB осветление, което минава по дължината на модула за плавни и зашеметяващи ефекти. Този ослепителен, рентабилен ъпгрейд се предлага със скорости 2666MT/s–3733MT/s, CL15–19 тайминги, капацитет на единичен модул от 8GB–32GB и капацитет на комплекта от 16GB–128GB. Той разполага с автоматичен овърклок Plug N Play при 2666MT/s2 и е както готов за Intel® XMP, така и за AMD Ryzen™. Персонализирайте RGB светлинните ефекти, като използвате софтуера Kingston FURY CTRL и неговата патентована технология за инфрачервена синхронизация. FURY Beast DDR4 RGB остава хладен със своя стилен, нископрофилен разпределител на топлина. 100% тестван на скорост и подкрепен от доживотна гаранция, това е лесно, безпроблемно надграждане за вашата Intel или AMD базирана система.

Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB ви позволява да овърклоквате със стил на платформи за игри от следващо поколение с най-модерна технология. Изпитайте превъзходния напредък в скоростта на DDR5.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB разполага с автоматичен овърклок Plug N Play при 4800MT/s2 и двете опции Intel® XMP 3.0 и AMD EXPO™, две нови спецификации за овърклок на DDR5, които включват персонализирани профили за скорости и времена. 100% тестван и подкрепен от доживотна гаранция.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *