Технологии

FSP обявиха нова съвместимост на своите захранвания с Intel PSDG ATX 3.0 и PCIe 5.0

16.09.2022

author:

FSP обявиха нова съвместимост на своите захранвания с Intel PSDG ATX 3.0 и PCIe 5.0

FSP Group, водещият производител на високопроизводителни захранвания,  обявяви новата съвместимост на своите продукти с INTEL PSDG ATX 3.0 и PCIe 5.0 за върховно подобрение на производителността.

Гамата от захранвания за крайни потребители на FSP получават ревизия с добавянето на INTEL Power design guide ATX3.0 и PCIe5.0 спецификации. Традиционните захранвания се нуждаят от три 8-пинови до 16-пинови адаптера, за да поддържат най-новите PCIe Gen 5.0 графични карти. FSP се стреми да се справи с този недостатък с най-новата си итерация на PSU-тата, отключвайки безпроблемна интеграция с целия най-нов хардуер на пазара.

Наскоро обновените захранвания от сериите FSP Hydro G PRO 850W/1000W и Hydro PTM PRO 850W/1000W/1200W носят интерфейса PCIe 5.0 CEM(12VHPWR) и съответния кабел 12+4 Pin. Насладете се на несравнимо повишаване на производителността с повече от 600 W мощност, идеална за най-новите енергоемки графични процесори на пазара.

FSP са решени да отговорят на нуждите на настоящото и бъдещото поколение графични карти от висок клас и да осигури висококачествено и стабилно захранване за всеки хардуер на пазара. Насладете се на безпрепятствено игрово изживяване, подкрепено от световно известното качество и издръжливост на продуктите на FSP.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *