Gaming Новини Игри

Всяка нова Marvel игра в разработка

16.09.2022

author:

Всяка нова Marvel игра в разработка

Независимо дали търсите фантастични приключения за един играч, съвместни изживявания с добавена реалност или забързани състезателни игри с карти, наистина има по нещо за всеки, когато погледнете набора от нови игри на Marvel, които ще стартират през 2022 г. и след това.

Ето какво предстои:

Marvel Snap

Разработчик: Second Dinner
Платформа/и: PC, Android, iOS
Дата на излизане: October 18, 2022

Marvel Snap е колекционерска игра с карти, разработена от някои от креативните умове зад легендарния Hearthstone. Тя ще включва над 150 емблематични герои и злодеи на Marvel и изглежда, че може да бъде един от най-добрите CCG-та за 2022 г. С тесте от 12 карти в ръката ви, вие и опонентът ви можете да играете своя ход едновременно, което ще доведе до бързи, хаотични дуели между най-могъщите герои на Земята.


Marvel’s Midnight Suns

Разработчик: Firaxis
Платформа/и: PC, PS5, Xbox Series X
Дата на излизане: December 2, 2022

Играта ще ви позволи да създадете свой собствен Marvel герой от нулата и след това да го комбинирате с някои от най-великите такива – от Blade и Ghost Rider до Captain America и Iron Man. Marvel’s Midnight Suns е добре проектирана стратегическа игра, която използва интуитивна система, базирана на карти, за да определи как и кога можете да използвате способности, докато вие ще можете да развивате взаимоотношения с всички представени герои в надграждаща се база от операции, наречена The Abbey.


Marvel World of Heroes

Разработчик: Niantic
Платформа/и: Android, iOS
Дата на излизане: 2023

Разработчикът на мобилни игри отговорен за Pokemon Go си сътрудничи с Marvel върху чисто нова AR игра за 2023 г., наречена Marvel World of Heroes.Заглавието ще ви позволи да използвате мобилното си устройство, за да взаимодействате с реалния свят – този път чрез събиране на различни суперсили на Marvel и обединяване с други герои, които откриете, докато изследвате света.


Marvel’s Spider-Man 2

Разработчик: Insomniac Games
Платформа/и: PS5
Дата на излизане: TBC 2023

В Marvel’s Spider-Man 2 ще видим как Питър Паркър и Майлс Моралес се обединяват, за да почистят улиците на Ню Йорк, докато в същото време се появяват множество заплахи. Знаем, че немалко злодеи ще участват в това продължение, но имаме само един потвърден досега: Venom.


Marvel’s Wolverine

Разрабочтик: Insomniac Games
Платформа/и: PS5
Дата на излизане: TBC

Marvel’s Wolverine е един от най-големите ексклузиви за PS5 на далечния хоризонт. И тук казваме далеч, защото знаем, че заглавието е настроено да излезе след Spider-Man 2 – така че очаквайте премиерата най-рано през 2024 г.


Amy Hennig’s Marvel game

Разработчик: Skydance Media
Платформа/и: TBC
Дата на излизане: TBC

Skydance Media разработва наративно приключение с Ейми Хениг – един от креативните умове зад поредицата Uncharted на Naughty Dog. Заглавието не е финализирано, но знаем, че действието ще се развива по време на Втората световна война и ще се съсредоточи около група от герои. Ще можете да играете като Стив Роджърс (все още в ранните години на кариерата си като Капитан Америка), Габриел Джоунс (член на Виещите командоси), Черната пантера (Адзури, дядото на Т’Чала) и Нанали ( лидер на шпионската мрежа на Уаканда).


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *