Gaming Новини GplayTV Events

GplayTV Gaming & Hardware WKND Plovdiv 2022

25.05.2022

author:

GplayTV Gaming & Hardware WKND Plovdiv 2022

След две години пауза, ние от GplayTV, се радваме да обявим нашето първо събитие за 2022г!


Ще ви очакваме на 25 и 26 Юни в комплекс „СИ²ЛА“, град Пловдив, за второто издание на двудневното ни събитие GplayTV Gaming & Hardware WKND Plovdiv!

Отново ще можем да се видим с вас, да поговорим, да се посмеем и да поиграем заедно!

На турнирната зона ще може да се включите в съзтезанията по CS:GO, League of Legends, FIFA 2022 и Fortnite.

Ще имате на разположение различни рейсинг симулатори, за да усетите тръпката от високата скорост, а за най-бързите ще има награди. Ще ви потопим във виртуалната реалност с най-интересни игри за сезона.

Ще може да се срещнете и играете срещи любимите си стриймъри като PersiArmy, Nothx, ZinG, Kikoncho, Ellybels, Alemlol и много други. В хардуерната зона ще ви очакват екипът на Gplay.bg и Bulgarian Tech Channel с интересни задачи и активности.

Експо зоната ще изкефи всеки фен на последните новости при гейминг периферията и хардуера тъй като ще ви даде възможност да пробвате топ продуктите. На главна сцена ще се случат любимите сегменти „познай периферията“, “kahooot викторина“ и ще имате възмност да премерите сили с екипа на GplayTV.

Следете нашите социални мрежи, защото тепърва ще почнем да разкриваме още подробности около GplayTV Gaming Hardware WKND Plovdiv 2022.

Повече информация може да намерите и в създадения Facebook Event

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *