Gaming Новини Игри

High On Life поставя рекорди за Xbox Game Pass

23.12.2022

author:

High On Life поставя рекорди за Xbox Game Pass

Sci-fi шуутърът на Squanch Games, High On Life, е не само най-популярната игра в Game Pass в момента, но и най-голямото издание на Game Pass за 2022 г. и най-голямото стартиране на трета страна в историята на Game Pass, според Microsoft.

От понеделник новата версия на Xbox и Windows PC на Squanch Games беше най-популярната игра в Game Pass, изпреварвайки други заглавия в услугата като Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Minecraft, FIFA 22, Forza Horizon 5, Rainbow Six Siege, и Halo Infinite на конзола и компютър.Това е впечатляващо постижение за игра, публикувана независимо чрез програмата ID@Xbox на Microsoft, но има няколко причини, които обясняват защо High On Life успя да постави толкова много рекорди.

От една страна, High On Life не се предлага на конкурентни платформи — няма Nintendo Switch или PlayStation версия на играта. Това е де факто ексклузивен продукт на Microsoft. Заглавието също излезе през по-бавната част на годината, където новите издания на игри са малко и редки, което означава, че не е имала голяма конкуренция.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *