Технологии

Изпробвайте най-новото от HyperX по време на GplayTV Gaming Hardware WKND Plovdiv

22.06.2022

author:

Изпробвайте най-новото от HyperX по време на GplayTV Gaming Hardware WKND Plovdiv

Най-новата линия продукти на HyperX предлагат нови нива на комфорт, производителност и контрол и са предназначени да подобрят игровото изживяване за геймърите на всички нива.

Докоснете се до техните най-нови продукти по време на GplayTV Gaming & Hardware WKND Plovdiv на 25.06 – 26.06.2022 в Зала Сила в Пловдив!


Безжични геймърски слушалки HyperX Cloud Alphа:

Cloud Alpha Wireless предлага най-дълготрайната батерия в безжичните геймърски слушалки с до 300 часа живот на батерията с едно зареждане. Слушалките осигуряват завладяващо аудио изживяване с DTS® Headphone:X®3 и използват нова и подобрена, специално проектирана двукамерна технология и HyperX 50mm драйвери, които се отличават с по-тънък и по-лек дизайн, като същевременно поддържат звука и производителността на оригиналната кабелна версия.Безжична геймърска мишка HyperX Pulsefire Haste: Безжичната мишка Pulsefire Haste използва ултралек дизайн, който предлага по-бързи движения и повишена вентилация. Мишката предлага безжична технология за игри с безжична връзка с ниска латентност, която работи на надеждна честота 2,4 GHz и разполага с дълъг живот на батерията с до 100 часа с едно зареждане.


HyperX Alloy Origins 65 Механична геймърска клавиатура:

Alloy Origins 65 разполага с 65-процентов форм-фактор, спестяващ място, за да увеличите максимално функционалността и вашето пространство. Клавиатурата разполага с механични превключватели HyperX, създадени за производителност, дълготрайност и оценени с 80 милиона щраквания за цял живот на превключвател. Клавиатурата включва клавиши с RGB подсветка с открит LED дизайн за по-ярко осветление с лъчисти светлинни ефекти и пет регулируеми нива на яркост.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *