Технологии

Kingston Digital пускат Type-A допълнение към серията DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2

13.07.2022

author:

Kingston Digital пускат Type-A допълнение към серията DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2

Kingston Technology Company, Inc., световен лидер в продуктите за памет и технологични решения, обяви новия си модел флашка DataTraveler® Max Type-A. Тя се присъединява към DataTraveler® Max, USB Type-C®1 модел, за да завърши серията Kingston DT Max от следващо поколение високопроизводителни USB флаш устройства.

И двете устройства използват най-новия стандарт USB 3.2 Gen 2. Серията DataTraveler Max (DT Max) осигурява рекордни скорости до 1000MB/s при четене и 900MB/s write, за да ги направят едни от най-бързите USB устройства на пазара и първите по рода си.
DT Max е проектиран с мисъл за преносимост и удобство. DT Max Type-A включва червен и черен дизайн с Type-A конектор, докато оригиналният DT Max разполага с изцяло черен дизайн с Type-C
конектор за разграничаване на устройствата на пръв поглед. 

„Серията USB флаш устройства DT Max предлага водещи в индустрията скорости и безкомпромисно пространство за съхранение, което да позволи на потребителите да създават и да са в крак с днешните изисквания за съдържание – сега поддържайки както Type-C, така и Type-A портове,” каза Tiago Gomes, Flash Business Manager, Kingston.

Серията DataTraveler Max се предлага в капацитети от 256GB до 1TB и е подкрепена от петгодишна гаранция с безплатна техническа поддръжка. За повече информация посетете kingston.com.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *