Технологии

Kingston официално пуснаха своите FURY Impact DDR5 памети

04.03.2022

author:

Kingston официално пуснаха своите FURY Impact DDR5 памети

Геймърското подразделение на Kingston Technology Company, Inc., световен лидер в продуктите за памет и технологичните решения, обявява пускането на Kingston FURYTM Impact DDR5 SODIMM модули.

Идеални за геймъри и PC ентусиасти, които искат най-новата авангардна производителност от техния лаптоп или машина с малък форм-фактор. Kingston FURY Impact DDR5 е петдесет процента по-бърз от DDR4, за да осигури бууст в игрите, и рендирането, докато ниската консумация на енергия и повишената ефективност поддържат вашата система студена.


Kingston Fury Impact DDR5 идва с всички подобрени функции на DDR5 в тънък и компактен форм-фактор. С иновативна Plug N Play технология за овърклок и ECC на матрицата, тя автоматично поддържа 4800MT/s2 при по-ниски латентности от стандартния DDR5-4800. По този начин се подобрява производителността на системата, без да се налага да активирате профил.


„Развълнувани сме, че разширяваме нашата линия от високопроизводителна DDR5 памет с Kingston FURY Impact DDR5, казва Ивона Залевска, бизнес мениджър на DRAM, Kingston EMEA. „Геймърите и Създателите на съдържание вече могат да изпитат силата на DDR5 както на настолни компютри, така и на лаптопи.”

Kingston FURY Impact DDR5 се предлага в единични модули до 32GB и в комплекти от 2 до 64GB, паметите идват и с ограничена доживотна гаранция.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *